Kontakt

  • pon. — pt.: 9:00 — 18:00
  • sobota: 10:00 — 14:00
  • niedziela: nieczyne

Zapytaj o wycenę pakietów

KLAUZULA INFORMACYJNA O PRZETWARZANIU PODANYCH DANYCH WYŁĄCZNIE DO CELÓW PRZYGOTOWANIA OFERTY: Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016 /679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, dalej jako RODO), informujemy, iż:
1. Administratorem danych osobowych jest Lead Profile sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie.
2. Dane osobowe przetwarzane są w celu zaproponowania propozycji pakietów medycznych dla pracowników firm, przez okres niezbędny do przygotowania oferty.
3. Odbiorcami danych osobowych będą pracownicy i współpracownicy Administratora, a także firmy świadczące na rzecz Administratora usługi w zakresie wyceny pakietów medycznych.
4. Przysługuje Pani/Panu prawo do: żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także prawo do przenoszenia danych,prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
©2021 by Lead Profile Sp. z o. o..

SPRAWDŹ ZAKRESY PAKIETÓW W OFERCIE LIDERA OPIEKI MEDYCZNEJ

Ponad 2200 gabinetów i przychodni w abonamencie!

PAKIET STANDARD

  • Nielimitowany dostęp do 16 specjalizacji!
  • 22 Bezpłatnych badań w pakiecie
  • Już od 35 zł miesięcznie za 1 osobę
  • 2200 placówek w całej Polsce
  • Refundacje kosztów poza siecią
  • Wygodne umawianie - 16 sec. na połączenie z infolinią - do 2 lub 5 dni na wizytę u specjalisty!
  • Opcja: Karta apteczna - 80% refundacji kosztów recepty!
  •  

PAKIET KOMFORT

  • Nielimitowany dostęp do 25 specjalizacji!
  • 173 Bezpłatnych badań w pakiecie
  • Już od 49 zł miesięcznie za 1 osobę
  • 2200 placówek w całej Polsce
  • Refundacje kosztów poza siecią
  • Wygodne umawianie - 16 sec. na połączenie z infolinią - do 2 lub 5 dni na wizytę u specjalisty!
  • 2 wizyty domowe w roku
  • Opcja: Karta apteczna - 80% refundacji kosztów recepty!

PAKIET KOMFORT PLUS

  • Nielimitowany dostęp do 30 specjalizacji!
  • 309 Bezpłatnych badań w pakiecie
  • Już od 69 zł miesięcznie za 1 osobę
  • 2200 placówek w całej Polsce
  • Refundacje kosztów poza siecią
  • Wygodne umawianie - 16 sec. na połączenie z infolinią - do 2 lub 5 dni na wizytę u specjalisty!
  • 4 wizyty domowe w roku
  • Opcja: Karta apteczna - 80% refundacji kosztów recepty!

PAKIET OPTIMUM

  • Nielimitowany dostęp do 35 specjalizacji!
  • 378 Bezpłatnych badań w pakiecie
  • Już od 99 zł miesięcznie za 1 osobę
  • 2200 placówek w całej Polsce
  • Refundacje kosztów poza siecią
  • Wygodne umawianie - 16 sec. na połączenie z infolinią - do 2 lub 5 dni na wizytę u specjalisty!
  • 4 wizyty domowe w roku
  • Opcja: Karta apteczna - 80% refundacji kosztów recepty!

O nas

Reprezentujemy ofertę lidera na rynku prywatnej opieki zdrowotnej. Zapewniamy pacjentom dostęp do najnowocześniejszych obiektów i najbardziej doświadczonych i oddanych pracowników służby zdrowia.

Naszą misją jest zapewnienie wysokiej jakości opieki dla pracowników firm oraz ich rodzin.

Nasze spersonalizowane usługi opieki medycznej, są dostosowane do Państwa potrzeb i uszyte na miarę Państwa oczekiwań! ​

Prosimy o kontakt, aby przedstawić Państwu propozycję opieki medycznej.

Prosimy o mail na adres: kontakt@benefitmed.pl
lub kontakt pod numerem: +48 664 484 218

Aktualności

Klienci ciągle nie wierzą w szybkie umawianie spotkań z lekarzem specjalistą w abonamencie

Mimo, że prywatna opieka medyczna w Polce rozwija się już od kilkunastu lat, wiele Klientów ciągle nie dowierza, że dostęp do lekarza specjalisty i specjalistycz(...)

Korzyści z dostępu do lekarzy specjalistów to ochrona życia!

Czy musimy czekać na diagnozę aby skoncentrować się na leczeniu? Jak muszą wzrosnąć statystyki, abyśmy zaczęli prewencyjnie kontrolować swój stan zdrowia u l(...)

Prywatna opieka medyczna coraz popularniejsza

Nie trzeba być wielkim odkrywcą, aby stwierdzić że Narodowy Fundusz Zdrowia (NFZ) nie radzi sobie z efektywnym leczeniem pacjentów. Dost(...)

Wpisz mail, aby otrzymać więcej informacji o pakietach medycznych:

.